de ce mi-am luat pick-up

pentru că nu mai ascultam de mult muzica. îi știți pe ăia care tot schimbă piesele la chefuri? cam așa am ajuns să fac eu. ia să ascult ceva jazz, dar stai că a pus nu știu cine nu știu ce pe facebook, oare cum sună? da, sună ok, ceva în genul kravitz. uu, kravitz, nu am mai ascultat de mult. și tot așa. paradoxal, cu cât am acces la mai multă muzică, cu atât ascult mai puțină.

și da, sunt un om cu tabieturi. când fumam o făceam în principal pentru că  iubeam tabietul ăsta. așa cum îmi place cafeaua de mor pentru tabietul de a bea cafea, nu neapărat pentru gustul cafelei. și să pui un disc pe platan este un tabiet.

dar dincolo de ce ar putea face toată treaba asta cu discurile de vinil să pară o toană, există bucuria de a asculta muzica până la capăt. capătul feței a, apoi capătul feței b. bucuria de a asculta born in the u.s.a, album pe care l-am luat pe casetă, cândva, de mult, de la rocka rolla, iar acum am găsit discul tocmai în colecția lui biebel la un târg de discuri. bucuria de a asculta jesus christ superstar, pe care filu îl cânta noaptea, vara prin parcuri când eu aveam 16 ani sau hair, pe care îl ascultam la zânițe acasă. să stau și să ascult muzica. nu am mai făcut asta de foarte mult timp.

pick-up

de ce mi-am luat pick-up

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *