T4T + ManyFest = 11 zile de bine

pentru că între 20 și 31 august se întâmplă la timișoara cele două evenimente, care trăiesc într-o simbioză culturală de ceva ani deja. T4T este un festival de teatru pentru adolescenți, care există de pe vremea când eu umblam cu un walkman în buzunar și macdonalds-ului din centrul timișoarei îi zicea lactobar. ManyFest este ceva mai tânăr, dar tot are niște ediții bune la activ, ajungând la cea de a 9-a anul acesta.

deschiderea oficială are loc joi, 20 august de la orele 20 trecute fix în curtea Colegiului Național Bănățean și este urmată de un prim spectacol invitat: ferma animalelor, jucat de auăleu teatru. și dacă ați văzut deja spectacolul, ați face bine să-l revedeți, pentru că s-au mai schimbat niște lucruri prin el ce ne vor gâdila urechile într-un mod plăcut.

T4T este un festival de teatru în cadrul caruia participă trupe de liceeni, iar ManyFest unul dedicat artelor plastice. pe lângă ateliere de teatru, participanții vor lucra la realizarea unor proiecte noi. tema de anul acest este simbioza, astfel că participanții se vor reuni în echipe multi-arte realizând spectacole de teatru ce vor pleca de la o fotografie sau altă lucrare grafică. totodată, participanții în ManyFest vor realiza imaginea spectacolelor din cadrul T4T și vor documenta foto și video toată această poveste de vară.

programul evenimentelor:

20 august, ora 20:00 : Ceremonia de deschidere a Festivalului T4T și ManyFest, ora 21:00: „Ferma Animalelor” , spectacol al Auăleu Teatru, Timișoara 22 august, ora 19:30: „Hotel PM”, spectacol al Teatrului German Timișoara 23 august, ora 19:00: „Amintiri din epoca de școală” de Mihaela Michailov, Asociația ADO, București 24 august, ora 21:00: “First Date”, de Conrad Mericoffer, București 26 august, ora 20:00 : „…ish” , one man show cu Ștefan Huluba 27 august, ora 20:00: „Killed by friendly fire: a never ending story”, o producţie independentă în partenariat cu Facultatea de Teatru şi Televiziune, UBB Cluj și Asociaţia Persona 29 august, spectacolele trupelor participante 30 august, ora 19:00: Ceremonia de închidere și premierea din cadrul Festivalului T4T și ManyFest, ora 21:00: “Circus Mundi”, spectacol al Auăleu Teatru, Timișoara

cu excepția spectacolului Hotel PM, care va avea loc la teatrul german timișoara, intrarea la evenimente este liberă și locul de desfășurare este curtea colegiului național bănățean. in caz de vreme nefavorabilă, spectacolele se țin la casa de cultură a studenților.

 

T4T + ManyFest = 11 zile de bine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *